In de zomer van 2006 zijn we begonnen onze camping te realiseren. Ons uitgangspunt hierbij was het bieden van een plek, waar mensen tot rust kunnen komen in deze hectische tijd. Onze camping is daarom ook bewust kleinschalig gehouden. We hebben tien zeer ruim verharde plaatsen voor caravans, campers en een aantal ruime plaatsen voor tenten gerealiseerd.


Speciaal voor campers hebben wij een plateau aangelegd. Iedereen heeft op onze camping een ruime plek met veel privacy en WiFi. Op onze camping verhuren wij ook een compleet ingerichte caravan. Deze staat op een eigen plek tegen het bos, en is voorzien van een voortent die staat op een verharde houten ondergrond. De bedden zijn opgemaakt als u komt u hoeft niets mee te nemen. Badhanddoeken, handdoeken en theedoeken worden regelmatig verschoond.

Aan de rechterzijde van het terrein bevindt zich de toiletunit met twee toiletten, twee wascabines een douche. Daar kunt u ook met warm water afwassen.

Voor de kille avonden bieden wij een gezellige recreatieruimte met een open haard. Hier kunt u televisie kijken en diverse folders en lectuur vinden. Daarnaast kunt u gebruik maken van uw eigen laptop/tablet via gratis Wifi. In deze ruimte is ook een douche en een toilet aanwezig. Er staat een wedstrijd biljart waar met toestemming van de gastheer gebruik van kan worden gemaakt.Naast de recreatieruimte bevindt zich een overkapping, waar op het terras met openhaard, het tot laat in de avond heerlijk vertoeven is. Hier worden ook de workshops gehouden zoals speksteen bewerken, schilderen, werken met klei of gekleurd papier.

De camping is open vanaf begin maart tot half september, afhankelijk van het weer. Voor B&B kunt u buiten deze periode terecht na overleg.